קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

רביולי מטוגן

רביולי מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי מטוגן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1861 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמן צמחי, ביצה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו רביולי מטוגן, רביולי מטוגן, ו רביולי מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מספיק שמן צמחי לתוך סיר גדול, עמוק כך שהוא מגיע לעומק של 1 אינץ'. שמן חם על אש בינונית עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 163°. קו גיליון אפייה עם קלף או לסכל, וקו צלחת עם מגבות נייר
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בעוד שמן צמחי הוא חימום, לטאטא יחד ביצה וחלב בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה נפרדת. עבודה בקבוצות, לטבול רביולי לתוך תערובת ביצה, המאפשר עודף לטפטף בחזרה לתוך קערה, ואז מעיל עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
רביולירביולי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים רביולי מצופה על תבנית אפייה. להשליך פירורי לחם הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מטגנים רביולי בקבוצות, פונים מדי פעם, עד חום זהוב, על 3 דקות בסך הכל. היזהר לא קהל רביולי במחבת, ולוודא שמן חוזר 163° לפני הוספת קבוצה נוספת של רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר רביולי מטוגן לצלחת מרופדת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
7
מפזרים רביולי מטוגן עם פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רביולירביולי
8
רוטב מרינרה חם במחבת מעל חום בינוני-נמוך או במיקרוגל. רוטב כפית לתוך 4 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגישים רביולי מטוגן עם מרינרה מחוממת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.