רביולי מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי מטוגן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1861 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמן צמחי, ביצה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו רביולי מטוגן, רביולי מטוגן, ו רביולי מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מספיק שמן צמחי לתוך סיר גדול, עמוק כך שהוא מגיע לעומק של 1 אינץ'. שמן חם על אש בינונית עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 163°. קו גיליון אפייה עם קלף או לסכל, וקו צלחת עם מגבות נייר
בעוד שמן צמחי הוא חימום, לטאטא יחד ביצה וחלב בקערה רדודה.
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה נפרדת. עבודה בקבוצות, לטבול רביולי לתוך תערובת ביצה, המאפשר עודף לטפטף בחזרה לתוך קערה, ואז מעיל עם פירורי לחם.
מניחים רביולי מצופה על תבנית אפייה. להשליך פירורי לחם הנותרים.
מטגנים רביולי בקבוצות, פונים מדי פעם, עד חום זהוב, על 3 דקות בסך הכל. היזהר לא קהל רביולי במחבת, ולוודא שמן חוזר 163° לפני הוספת קבוצה נוספת של רביולי.
להעביר רביולי מטוגן לצלחת מרופדת לנקז.
מפזרים רביולי מטוגן עם פרמזן מגורר.
רוטב מרינרה חם במחבת מעל חום בינוני-נמוך או במיקרוגל. רוטב כפית לתוך 4 קערות קטנות.
מגישים רביולי מטוגן עם מרינרה מחוממת בצד.