רביולי סרטן ברוטב עגבניות שמנת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו רביולי סרטנים ברוטב עגבניות שמנת. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. גשו לסופר וקנו תערובת רוטב עגבניות שמנת, חלב, תיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 46 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו רביולי עוף עם רוטב עגבניות שמנת, רביולי עם רוטב עגבניות ובזיליקום מיובש, ו רוטב פסטה סרטנים עגבניות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מסננים בשר סרטנים, שומרים נוזלים. בקערה קטנה שלבו בשר סרטנים, גבינה ותיבול איטלקי.
מברישים עטיפת וונטון בביצה הטרופה.
מניחים בערך 1/2 כפית תערובת סרטנים במרכז, ומקפלים את העטיפה באלכסון ליצירת משולש. לחץ על הקצוות כדי לאטום.
מעבירים לתבנית אפייה מאובקת קמח. חזור על הפעולה עד לשימוש בכל מילוי הסרטנים; זה אמור להכין כ -32 רביולי.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, בסיר גדול, שלבו חלב ונוזל סרטנים סחוט שמור על אש בינונית-גבוהה.
מקציפים ברוטב, מוסיפים חמאה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב תדיר למשך 3 דקות. שמור על רוטב חם על אש נמוכה בזמן שאתה מרתיח את הרביולי. בקבוצות של 8, ירידה רביולי לתוך מים רותחים. מבשלים 2 דקות, או עד שהרביולי עולה לפני השטח. בעזרת כף מחוררת מעבירים בזהירות רביולי לרוטב. חזור על הפעולה עד שכל הרביולי מבושלים. מחלקים רביולי באופן שווה בין 8 צלחות.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
ניתן לשלב רכיכות עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. ה פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה
כיבוד המורשת העשירה של ענבי שרדונה, אנו בוחרים בנפרד-ויניפיד המון קטן של ענבי שרדונה זני פרמיה למזג יין של אופי נועז, תוסס וטעמים מאוזנים של תפוח פריך, אגס, ופירות טרופיים.