רביולי פטריות פורטובלו עם סרטנים
רביולי פטריות פורטובלו עם סרטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 606 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, רביולי גבינה, סרטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת, לזניה פטריות פורטבלו, ו בורגר פטריות פורטובלו (מתכונים דומים).
הוראות
יש סיר מלאי של מים ליד רותחים לפני שמתחילים את הרוטב עבור המתכון הזה! אם אתה מהיר בהכנת הרוטב, לזרוק רביולי כאשר אתה מתחיל לעשות את הרוטב. אם לא, לבשל רביולי על פי הוראות החבילה.
בסיר גדול, להמיס 1/4 כוס חמאה או מרגרינה על חום בינוני.
שום לטגן במשך 1 עד 2 דקות. מערבבים בשמן זית וצלפים.
מוסיפים 4 אונקיות של יין לבן וסרטנים, ומביאים לרתיחה.
להפחית חום ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות, לתת יין להפחית. מערבבים פטריות פרוסות, וחמאה ויין נוספים, כך שהרוטב הוא עבה, אבל עדיין נוזלי אחרי 2 עד 3 דקות. מערבבים במיץ לימון, ומוסיפים פלפל טרי לפי הטעם.
כדי לשרת, מניחים רביולי על 4 צלחות, ולאחר מכן במקום 5 עד 6 סרטנים על כל צלחת. באופן שווה להפיץ את הרוטב שנותר בין ארבע הצלחות, ומקשטים עם המון גבינת פרמזן מגוררת טרי!