אף פעם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו רביולי דלעת דלעת דלעת קמח קל. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 363 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. תמורת 94 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 299 מעריצים. זהו מתכון סביר מאוד לחובבי האוכל הים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, דלעת חמאה ועוד מספר מצרכים להכין את זה היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רביולי דלעת חמאה, רביולי דלעת חמאה ורביולי דלעת חמאה ומרווה.
הוראות
1
מניחים דלעת מבושלת לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות סורגום או מולסה
2
מוסיפים מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין. מערבבים פנימה גבינת מסקרפונה, חלמון ביצה ו-1/3 כוס גבינת פרמזן, ומערבבים עד שהמילוי מתאחד בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
פרושוטו פרוסות דקות, מחוספס
פלפל קאיין
1/2 כפית מעורבת תבלינים (למשל המקור של אמריל)
צבעי מאכל וקישוט ספרינקס, אופציונלי
1 3/4 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
מניחים עטיפת וונטון על משטח עבודה. הרטיבו את קצה האצבע במים, והעבירו אותו לאורך כל הקצה החיצוני של עור הוונטון כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובה
4
מניחים כ-1 כפית מילוי במרכז הוונטון. מקפלים את הוונטון לשניים כדי ליצור צורת חצי ירח, ולוחצים על הקצוות כדי לאטום. חזור על הפעולה עם שאר עטיפות הוונטון.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wonton
5
מניחים מחבת עמוקה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה חמאה ושן שום לא קלופה. בינתיים מביאים לרתיחה סיר עם מים מומלחים קלות.
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין ONEHOPE רזרב פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.