קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות90
מגזין

רגל דבש-חומץ של כבש עם שומר וגזר

רגל דבש-חומץ של כבש עם שומר וגזר
רגל דבש חומץ של כבש עם שומר וגזר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 384 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 236 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שיני שום, מלח כשר, נורות שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה נהדר. מתכונים דומים: רגל דבש-חומץ של כבש עם שומר וגזר, גזר ספרדי עם שומר, אגוזי לוז קלויים וחומץ יין דבש רכס סלייד, ו גזר בדבש וחומץ.

הוראות

1
פולסים שום, פטרוזיליה, זרעי שומר, ו 1/2 כוס שומר במעבד מזון עד קצוץ דק מאוד. עם מנוע פועל, לאט להוסיף 1/4 כוס שמן תהליך עד חלקה; העונה בנדיבות עם מלח ופלפל (תערובת צריכה לטעום די מלוח כמו זה הבשר תיבול רק יקבל). לשפשף תערובת פטרוזיליה על כל כבש.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
העברה למחבת צלייה, כיסוי, וצינה לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
בואו כבש לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה. להביא חומץ ודבש לרתיחה בסיר קטן. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 8-10 דקות. שים את הזיגוג בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מניחים מדפים בשליש התחתון ובאמצע התנור ומחממים עד 163°. לזרוק שומר וגזר עם הנותרים 1/4 כוס שמן בקערה בינונית ומסדרים חצי סביב כבש במחבת צלייה; מניחים ירקות הנותרים על גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
ירקות צלויים על תבנית אפייה על מדף תחתון כבש על מתלה באמצע עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של טלה רושם 38°, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
להגדיל את התנור ל 232°, צלי מברשת עם זיגוג, ולהמשיך לצלות עד רושמים מדחום מיידי120, 20-25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
להעביר כבש ללוח חיתוך ולתת לנוח 30 דקות לפני גילוף (הטמפרטורה תעלה ל 60° עבור בינוני-נדיר בעוד כבש נח).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
ממשיכים לצלות ירקות, משליכים מדי פעם, עד הזהב ומכרז, 20-25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
9
מגישים כבש עם ירקות, עקף עם שברי שומר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
10
לעשות קדימה: כבש יכול להיות שפשף עם תערובת פטרוזיליה וירקות ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
11
חתוך את זה נכון
12
גילוף רגל טלה הוא קל יותר ממה שאתה חושב. הנה איך לעשות את זה עם כשרון.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
13
מקמו את הצלי כך שהצד הבשרני יפנה כלפי מטה. באמצעות סכין ארוכה ודקה ומחזיק את קצה עצם השוק, להסיר כמה רצועות בשר מהצד העליון, עובד במקביל לעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
הנח את הרגל על האזור השטוח שיצרת.
15
חותכים פרוסות דקות בניצב וכל הדרך עד העצם, החל בקצה רחוק יותר ממך.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
16
החל מלמעלה ועובד הרחק מהגוף שלך, להחליק את הסכין מתחת לפרוסות שעשית כרגע.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
17
הסירו בתנועת ניסור ארוכה.
18
לסובב את העצם ולחזור עם הצד פחות בשרני; לקצץ כל בשר שנותר מן הצדדים של העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'