קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות19
ציון בריאות14
מגזין

רגל טלה צלויה ים תיכונית עם רוטב יין אדום

רגל טלה צלויה ים תיכונית עם רוטב יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, כך לתת רגל קלוי ים תיכונית של כבש עם רוטב יין אדום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 19 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. אם יש לכם גבעולי רוזמרין, רוזמרין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רגל טלה צלויה ללא עצמות עם רוטב יין אדום, כבש קלוי ללא עצמות עם רוטב מחבת יין אדום, ו עוף מטוגן ברוטב יין ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
2
צלי פרוס, שומן קצוץ.
3
מורחים רוזמרין טחון, 1/4 מלח כפית, ושום לתוך קפלי הצלי. Reroll צלי; מאובטח במרווחים 3 אינץ עם מחרוזת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
טפטוף בשמן. Secure גבעולי רוזמרין תחת מחרוזות על צלי.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים צלי על המדף של מחבת מטאטא או מחבת צלייה; להכניס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של צלי.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים ב 400 במשך 1 שעה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 (אל תסיר צלי מהתנור).
8
אופים 20 דקות נוספות או עד רשם מדחום 140 (בינוני-נדיר) כדי 155 (בינוני).
9
מניחים צלי על מגש; מכסים בנייר כסף.
10
בואו לעמוד 10 דקות לצלי כדי reabsorb מיצים. (טמפרטורה של צלי יגדל 5 בעת עמידה.)
11
הסר מחרוזת רוזמרין sprigs לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר מדף ממחבת.
13
שלב 1/2 כוס יין קורנפלור; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
14
הוסף 1/2 כוס יין לטפטוף במחבת; מחבת לגרד לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
15
מערבבים תערובת טפטוף יין כוס 1 בסיר; מביאים לרתיחה. לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16
מוסיפים 1/4 כפית מלח ותערובת קורנפלור; חוזרים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
17
מגישים עם כבש.
מרכיבים שתצטרך