רגל טלה צלויה ים תיכונית עם רוטב יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, כך לתת רגל קלוי ים תיכונית של כבש עם רוטב יין אדום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 19 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. אם יש לכם גבעולי רוזמרין, רוזמרין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רגל טלה צלויה ללא עצמות עם רוטב יין אדום, כבש קלוי ללא עצמות עם רוטב מחבת יין אדום, ו עוף מטוגן ברוטב יין ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים רוזמרין טחון, 1/4 מלח כפית, ושום לתוך קפלי הצלי. Reroll צלי; מאובטח במרווחים 3 אינץ עם מחרוזת כבדה.
מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל.
טפטוף בשמן. Secure גבעולי רוזמרין תחת מחרוזות על צלי.
מניחים צלי על המדף של מחבת מטאטא או מחבת צלייה; להכניס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של צלי.
אופים ב 400 במשך 1 שעה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 (אל תסיר צלי מהתנור).
אופים 20 דקות נוספות או עד רשם מדחום 140 (בינוני-נדיר) כדי 155 (בינוני).
מניחים צלי על מגש; מכסים בנייר כסף.
בואו לעמוד 10 דקות לצלי כדי reabsorb מיצים. (טמפרטורה של צלי יגדל 5 בעת עמידה.)
הסר מחרוזת רוזמרין sprigs לפני חיתוך.
שלב 1/2 כוס יין קורנפלור; להפריש.
הוסף 1/2 כוס יין לטפטוף במחבת; מחבת לגרד לשחרר חתיכות השחמה.
מערבבים תערובת טפטוף יין כוס 1 בסיר; מביאים לרתיחה. לבשל 5 דקות.
מוסיפים 1/4 כפית מלח ותערובת קורנפלור; חוזרים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.