רגל טלה צלויה עם אצבעות מרוסקות ורוטב זינפנדל
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? רגל טלה צלויה עם אצבעות מרוסקות ורוטב זינפנדל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 534 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, שמן זית, רגל כבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 52%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: זינפנדל-רגל טלה מטוגנת, זינפנדל - רגל טלה מטוגנת (סיר איטי), ו הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש גבוהה.
מעיל רגל טלה עם פפריקה, זרעי שומר, מלח ופלפל. מערבבים 2 כפות שמן זית לסיר החם. משחימים את הטלה מכל הצדדים כדי לנעול מיצים וצולים את התבלינים המצפים את החוץ.
מעבירים את הטלה לתבנית הצלייה עם רשת וצולים בתנור עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 145 מעלות צלזיוס למשך בינוני-נדיר, כ 45 דקות עד 1 שעה.
מוציאים ונותנים לנוח לפחות 10 דקות לפני החיתוך.
בזמן שהטלה צולה פורסים את האצבעות לשניים לאורכם ומניחים בסיר גדול עם שאלוט, שום, שמן זית ומים. מביאים לרתיחה על אש נמוכה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
הסר מהחום, נוזל ניקוז קל לרסק תערובת עם מזלג. מערבבים פנימה את הטימין, גבינת הפקורינו, המלח והפלפל. מכסים את תפוחי האדמה ושומרים על חום.
בסיר, על אש בינונית, ממיסים את החמאה ומקציפים פנימה את החרדל.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שהשאלוט משחים ומקורמלים, כ -5 עד 7 דקות מתפיחים את התבנית ביין ומבשלים לצמצום בחצי.
מוסיפים את ציר העגל והפלפל ומצמצמים שוב בחצי. מסננים את הרוטב דרך מסננת דקה.
להגשה פורסים את הטלה, מעליהם מעט מהרוטב ומגישים לצד תפוחי האדמה.
מגישים את הרוטב הנותר בצד.