קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות84
מגזין

רגל טלה צלויה עם ארטישוק, שומר ותפוחי אדמה אדומים

רגל טלה צלויה עם ארטישוק, שומר ותפוחי אדמה אדומים
אם יש לכם ארטישוק לתינוק, שמן זית1 רגל טלה, טימין צרור וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ברוזמרין תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ואגוזי פקאן מסוכרים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 83%. ציון זה מרהיב. נסו גוש טלה צלוי בתנור עם ארטישוק לתינוק, סלק ושומר, ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת, ו חזיר קרום שומר עם ארטישוק קלוי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חותכים את הטלה ל -2 חצאים שווים ופרפר כל מחצית.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
4
הסר כל גושי שומן ענקיים. אל תנסה להשיג את הכל. שומן טעים ומוסיף הרבה לחות.
5
מפזרים כל נתח מהבשר בנדיבות מלח, רוזמרין קצוץ ושום פרוס.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
בשרבשר
מלחמלח
6
מזלפים את הבשר בשמן זית. לעסות את המלח, הרוזמרין, השום והשמן לתוך הכבש. הקפד לנסות ולקבל את הסדקים ואת הסדקים מלאים דברים טעימים טעים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
כבשכבש
בשרבשר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
7
מגלגלים כל נתח טלה וקושרים בחוט קצבים.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
8
מפזרים בנדיבות מלח. שמור בזמן שאתה מכין את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
1
ממלאים קערה במים וסוחטים את הלימון למים ומוסיפים גם את חצאי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הסר את העלים החיצוניים הקשוחים של הארטישוקים; עצור כשאתה מגיע לעלים בריאים ורעננים למראה ירוק בהיר. חתוך גם כל ירוק כהה או חום על הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
3
חותכים את לשניים ומוסיפים לקערת מי לימון.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מסירים את הארטישוקים מהמים ומוסיפים עם השומר, תפוחי האדמה, השום והפלפל האדום הכתוש לתבנית צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
ארטישוקארטישוק
תפוח אדמהתפוח אדמה
שומרשומר
שוםשום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מזלפים שמן זית ומפזרים בנדיבות מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
6
מוסיפים את היין, הטימין ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
טימיןטימין
ייןיין
7
מקננים את עצמות הטלה בתערובת הירקות ומניחים את 2 צלי הטלה על העצמות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות טלהעצמות טלה
כבשכבש
8
מזלפים שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש. צולים את הטלה כ -20 דקות, או עד להשחמה. מכסים במיצים והופכים את הטלה ומשחימים בצד השני כ -20 דקות. הופכים את הטלה לאחור ומביסים שוב עם המיצים. סדר מחדש את הירקות אם הם מתחילים להישרף. מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס וצולים עוד 60 דקות. הקפיצו את הטלה מדי פעם בתהליך הבישול והוסיפו מים למחבת אם הנוזל מפחית יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מיםמים
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
מוציאים את הטלה מהתנור ומניחים לנוח 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
חותכים את הטלה לפי הצורך ומגישים עם הירקות ומיצי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת