אם יש לכם ארטישוק לתינוק, שמן זית1 רגל טלה, טימין צרור וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ברוזמרין תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ואגוזי פקאן מסוכרים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 83%. ציון זה מרהיב. נסו גוש טלה צלוי בתנור עם ארטישוק לתינוק, סלק ושומר, ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת, ו חזיר קרום שומר עם ארטישוק קלוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
חותכים את הטלה ל -2 חצאים שווים ופרפר כל מחצית.
מרכיבים שתצטרך
כבש
4
הסר כל גושי שומן ענקיים. אל תנסה להשיג את הכל. שומן טעים ומוסיף הרבה לחות.
5
מפזרים כל נתח מהבשר בנדיבות מלח, רוזמרין קצוץ ושום פרוס.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
שום
בשר
מלח
6
מזלפים את הבשר בשמן זית. לעסות את המלח, הרוזמרין, השום והשמן לתוך הכבש. הקפד לנסות ולקבל את הסדקים ואת הסדקים מלאים דברים טעימים טעים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
רוזמרין
שום
כבש
בשר
מלח
שמן בישול
7
מגלגלים כל נתח טלה וקושרים בחוט קצבים.
מרכיבים שתצטרך
כבש
גלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
8
מפזרים בנדיבות מלח. שמור בזמן שאתה מכין את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח
1
ממלאים קערה במים וסוחטים את הלימון למים ומוסיפים גם את חצאי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
לימון
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הסר את העלים החיצוניים הקשוחים של הארטישוקים; עצור כשאתה מגיע לעלים בריאים ורעננים למראה ירוק בהיר. חתוך גם כל ירוק כהה או חום על הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
3
חותכים את לשניים ומוסיפים לקערת מי לימון.
מרכיבים שתצטרך
לימון
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מסירים את הארטישוקים מהמים ומוסיפים עם השומר, תפוחי האדמה, השום והפלפל האדום הכתוש לתבנית צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
ארטישוק
תפוח אדמה
שומר
שום
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
5
מזלפים שמן זית ומפזרים בנדיבות מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מלח
6
מוסיפים את היין, הטימין ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
טימין
יין
7
מקננים את עצמות הטלה בתערובת הירקות ומניחים את 2 צלי הטלה על העצמות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות טלה
כבש
8
מזלפים שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש. צולים את הטלה כ -20 דקות, או עד להשחמה. מכסים במיצים והופכים את הטלה ומשחימים בצד השני כ -20 דקות. הופכים את הטלה לאחור ומביסים שוב עם המיצים. סדר מחדש את הירקות אם הם מתחילים להישרף. מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס וצולים עוד 60 דקות. הקפיצו את הטלה מדי פעם בתהליך הבישול והוסיפו מים למחבת אם הנוזל מפחית יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מים
כבש
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
9
מוציאים את הטלה מהתנור ומניחים לנוח 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבש
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
חותכים את הטלה לפי הצורך ומגישים עם הירקות ומיצי המחבת.