קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

רגל טלה של דרגן עם שום ובירה

רגל טלה של דרגן עם שום ובירה
רגל טלה של דרגן עם שום ובירה דורשת על 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 453 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, רגל טלה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . נסו צלעות כבש עם רוטב בירה וחרדל, רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין, ו צדפות מנילה בשום ובירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר; מרתיחים במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לנקז ולהניח בצד.
4
יש לשטוף את הרגל של כבש יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
5
מניחים אותו במחבת צלייה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. לשפשף את המלח והפלפל לתוך הבשר. השתמש בסכין קטנה כדי לעשות חתכים גדולים מספיק עבור שן שום כדי להתאים בכל רחבי הרגל. תדחפי את שיני השום לחורים. כף החרדל על הכבש לשפשף אותו גם כן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
צלי, חשוף, בתנור שחומם מראש במשך כ -30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר למחבת הצלייה. מטגנים את הטלה עם בירה, שומרים את השאר לצריכה במרווחים של 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
המשך לצלות את הטלה עד הטמפרטורה הפנימית מגיע לפחות 140 מעלות F (60 מעלות C) עבור בינוני נדיר, על 1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
9
הסר מהתנור ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות לפני גילוף. כפית את טפטוף המחבת על הבשר והירקות בעת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-