רגל כבש במרינדה לבנדר
רגל טלה מושרה בריח לבנדר היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 324 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך אנשובי, יין, לבנדר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו רגל כבש במרינדה לבנדר, לבנדר ודבש כבש, ו מרינדה לבנדר צרפתי חציל עבור בשר בקר, כבש או עוף (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין קטנה וחדה, לעשות 24 חתכים בכל רחבי הטלה. תדחפי כל חתך עם חתיכת אנשובי ושום וקמצוץ רוזמרין. במחבת צלייה, לשלב את 1/4 כוס שמן זית עם היין לבנדר.
מוסיפים את הטלה ואת המעיל היטב. מכסים ומקררים בין לילה.
תדליק גריל. מביאים את הטלה לטמפרטורת החדר ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הטלה מעל אש נמוכה בינוני במשך כ 40 דקות, או עד חרוך קל מדחום לקרוא מיידית מוכנס בחלק העבה רושם 125 עבור בינוני נדיר.
להעביר את הטלה ללוח גילוף, לכסות בנייר כסף ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך דק זה.
מגישים עם פלחי לימון ושמן זית נוסף.