קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

רגל כבש עם זיתים ירוקים, שזיפים מיובשים ובצלצלים קלויים

רגל כבש עם זיתים ירוקים, שזיפים מיובשים ובצלצלים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל רגל של כבש עם זיתים ירוקים, שזיפים מיובשים, ושאלוט קלוי. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שאלוט, זיתים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף עם זיתים ירוקים ושזיפים מיובשים, קציצות טופו עם זיתים ירוקים ושזיפים מיובשים, ו עוף אפוי בקרמל קל עם זיתים ירוקים ושזיפים מיובשים Rec.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את שמן זית, בצל, שום, לימון ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
לימוןלימון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את הכבש, פונים למעיל. לכסות ולתת לרבד לילה במקרר, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
3
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר את הטלה מן המרינדה ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל (להשליך את המרינדה).
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרינדהמרינדה
כבשכבש
5
מניחים את צד השומן כבש למטה על מדף במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
יוצקים 1 כוס היין למחבת ומפזרים את הזיתים, שאלוט ושזיפים מיובשים סביב הכבש.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
זיתיםזיתים
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
כבשכבש
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים בתנור וצולים במשך 45 דקות. מנמיכים את החום ל 191°, להפוך את הטלה מעל, ומבשלים כ 30 דקות יותר, או עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של הרגל קורא135.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
8
להעביר את הטלה ללוח חיתוך ולאפשר לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
בינתיים, יוצקים את התוכן של המחבת צלייה לתוך סיר 4 ליטר. להבה מחבת הצלייה עם היין כוס 1 הנותרים, גירוד את חתיכות השחמה בתחתית המחבת, ולהוסיף לסיר. מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך 3 דקות כדי להתעבות מעט.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
פורסים את הטלה ומסדרים על צלחות מחוממות. כפית קצת רוטב על כל מנה, ומגישים את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
כבשכבש
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;