רגל כבש עם תאנים ולימונים
רגל כבש עם תאנים ולימונים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לכי לחנות וקחי תאנים, מרק עוף דל שומן, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כבש עם לימונים משומרים, תבשיל כבש עם לימונים וזיתים, ו רגל כבש מגולגלת עם עשבי תיבול ולימונים משומרים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את הטלה ואת טפיחה יבש.
מפזרים קלות עם מלח ולהגדיר במחבת 10 על ידי 15 אינץ רדוד. קורנית טפיחה על כל הבשר; להניח גבעולי רוזמרין על הרגל.
חותכים תאנים בחצי לאורכו דרך הגבעולים ולהניח, לחתוך את הצד, סביב כבש. לקצץ ולהשליך קצוות של לימונים, ואז לחתוך דק לימונים לרוחב להשליך זרעים. פזר פרוסות סביב התאנים.
יוצקים על 1/2 כוס יין והחומץ למחבת.
אופים בתנור רגיל או הסעה 400 עד שמדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של בשר לעצם מגיע ל -130, כ -1 1/2 שעות. כאשר הנוזל מתאדה, מוסיפים עוד יין למחבת כדי למנוע חריכה. מדי פעם, להפוך פירות בעדינות. הקצוות של החלקים צריך להיות כהה; אם הפרי מתחיל לחרוך, להסיר מחבת.
להעביר צלי ופירות למגש ולשמור חם. השליכי את זרזירי הרוזמרין.
הוסף מספיק מרק כדי פאן לעשות על 3/4 כוס מיצים בסך הכל, ולאחר מכן להוסיף שמנת. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ערבוב לשחרר חתיכות השחמה.
יוצקים לתוך קערה קטנה או קנקן.
פורסים כבש ומגישים בשר ופירות עם מיצי פאן.