רגל כבש פיליפינית צלויה עם סרסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל צלוי פיליפיני של כבש עם סרסן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך חומץ אורז, פלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סלט סרסה פרואני, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף.
הוראות
חותכים חריצים בכל רחבי כבש; להכניס רסיסי שום בכל אחד.
מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
עלי מפרץ ליי במרכז מחבת צלייה; מניחים כבש על גבי.
טפטוף עם 1 כף של מיץ ליים.צולים בתנור 204° במשך 30 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-325F
לטאטא יחד את מיץ לימון הנותרים ושמן; כפית מעל כבש. למרוח עם מיצי פאן במשך 15 דקות עד כבש מגיע doneness הרצוי, על 1 שעה לטמפרטורה בינונית נדירה או פנימית של 66°.Sarsa:.In מחבת קטנה, אורז טוסט על אש בינונית עד חום אגוזים, 5 עד 7 דקות.
מקום ספייס מטחנת או בלנדר תהליך לתוך אבקה דקה.
להוסיף שמן למחבת; להגדיל את החום בינוני גבוה.
מוסיפים שאלוט ושום מטוגנים עד להשחמה קלה.
הוסף כבד; לטגן עד צרוב. הפחת את החום לנמוך; הוסף פפריקה, כורכום, פלפל, קאיין וציפורן. לבשל, ערבוב במשך 30 שניות.
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה; מסירים מהחום ומניחים להתקרר מעט.לגרד תערובת לתוך בלנדר; מחית ולהעביר לסיר. מערבבים ברוטב סויה, סוכר, חומץ ומים 1/2 כוס; מוסיפים עלה דפנה. מביאים לרתיחה; מערבבים באבקת האורז. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה וחלק, 15 עד 20 דקות.
הסר עלה דפנה ולהעביר לקערה.כבש לגלף; לשרת עם sarsa.