קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

רגל כבש פיליפינית צלויה עם סרסה

רגל כבש פיליפינית צלויה עם סרסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל צלוי פיליפיני של כבש עם סרסן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך חומץ אורז, פלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סלט סרסה פרואני, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף.

הוראות

1
לאמב:לקצץ שומן מ כבש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2
חותכים חריצים בכל רחבי כבש; להכניס רסיסי שום בכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
עלי מפרץ ליי במרכז מחבת צלייה; מניחים כבש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
טפטוף עם 1 כף של מיץ ליים.צולים בתנור 204° במשך 30 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-325F
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
לטאטא יחד את מיץ לימון הנותרים ושמן; כפית מעל כבש. למרוח עם מיצי פאן במשך 15 דקות עד כבש מגיע doneness הרצוי, על 1 שעה לטמפרטורה בינונית נדירה או פנימית של 66°.Sarsa:.In מחבת קטנה, אורז טוסט על אש בינונית עד חום אגוזים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מקום ספייס מטחנת או בלנדר תהליך לתוך אבקה דקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
העברה לקערה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
להוסיף שמן למחבת; להגדיל את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים שאלוט ושום מטוגנים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
11
הוסף כבד; לטגן עד צרוב. הפחת את החום לנמוך; הוסף פפריקה, כורכום, פלפל, קאיין וציפורן. לבשל, ערבוב במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
כבדכבד
12
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה; מסירים מהחום ומניחים להתקרר מעט.לגרד תערובת לתוך בלנדר; מחית ולהעביר לסיר. מערבבים ברוטב סויה, סוכר, חומץ ומים 1/2 כוס; מוסיפים עלה דפנה. מביאים לרתיחה; מערבבים באבקת האורז. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה וחלק, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
הסר עלה דפנה ולהעביר לקערה.כבש לגלף; לשרת עם sarsa.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות8עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')90חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כבד כבש קצוץ או כבד עוף 90 גרם או כבד חזיר 90 גרם או כבד בקר 90 גרםכבד כבש קצוץ או כבד עוף 90 גרם או כבד חזיר 90 גרם או כבד בקר 90 גרם0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון4שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון2קילוגרםרגל טלהרגל טלה11 כף אורגנו מיובשסוכר חום בהירסוכר חום בהיר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאורז עם גרגרים ארוכיםאורז עם גרגרים ארוכים11 כף אורגנו מיובש1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלות קצוצותשאלות קצוצות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1אוראו ממולאים כפוליםפפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.0חתיכות טופי הית' בראבקת כורכוםאבקת כורכום