רגל כבש צלויה
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב ? רגל כבש צלויה יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 338 קלוריות , 44 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-35 דקות . אם יש לכם פלפל, שמן זית, שרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה נהדר. שוק טלה צלוי , שוק טלה צלוי ושוק טלה צלוי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים את הטלה על תבנית מכוסה בנייר כסף. מערבבים בקערה 2 כפות חרדל דיז'ון, יין לבן, שום, מלח, פלפל שחור ועלי טימין. מערבבים לתערובת ומשפשפים את כל הטלה. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה לכמה שעות או ללילה, הופכים את הטלה מדי פעם ומצפים אותו מחדש במרינדה.
מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומתבלים מכל הצדדים במלח, פלפל ושמן זית. שומרים את שאריות המרינדה לשימוש מאוחר יותר.
בתבנית צלייה עם רשת צלייה מניחים על הרשת את הטלה, כשהצד השומני כלפי מעלה, ומניחים אותו במרכז התנור. . הרמה של הרגל מתחתית התבנית תאפשר צלייה אחידה יותר. ב-425 מעלות צלזיוס, הצלי אמור להתחיל להשחים די מהר.
לאחר 25 עד 30 דקות, מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F. אני סופר בדרך כלל בין 12 ל-14 דקות לכל קילוגרם בשר (כולל משקל העצם) לצלי. כאשר חום התנור מונמך, סופרים כ-30 עד 40 דקות ולאחר מכן בודקים את הטמפרטורה הפנימית של החלק העבה ביותר של הצלי בעזרת מדחום לקריאה מיידית. מבשלים אותו לכ-130 מעלות צלזיוס. הבשר, ברגע שהוא "נוח" יהיה בינוני נחמד.
מוציאים את הצלי והופכים אותו עם הצד השמן כלפי מטה על משטח ישר כדי לנוח. הנחת הטלה בצד הנגדי תעזור לחלק מחדש את המיצים. הערה: שמרו את נטיפי המחבת.
מניחים את מחבת הצלייה על הכיריים על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים את המרינדה השמורה, השרי היבש ו-1 כף חרדל דיז'ון.
מקציפים יחד ומבשלים עד שמסמיך.
מעבירים את הרוטב לסירת רוטב ומגישים עם טלה.
פורסים את הטלה (על רקע הדגן) ומגישים בסגנון משפחתי.