קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

רגל כבש צלויה

רגל כבש צלויה
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב ? רגל כבש צלויה יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 338 קלוריות , 44 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-35 דקות . אם יש לכם פלפל, שמן זית, שרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה נהדר. שוק טלה צלוי , שוק טלה צלוי ושוק טלה צלוי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את הטלה על תבנית מכוסה בנייר כסף. מערבבים בקערה 2 כפות חרדל דיז'ון, יין לבן, שום, מלח, פלפל שחור ועלי טימין. מערבבים לתערובת ומשפשפים את כל הטלה. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה לכמה שעות או ללילה, הופכים את הטלה מדי פעם ומצפים אותו מחדש במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומתבלים מכל הצדדים במלח, פלפל ושמן זית. שומרים את שאריות המרינדה לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בתבנית צלייה עם רשת צלייה מניחים על הרשת את הטלה, כשהצד השומני כלפי מעלה, ומניחים אותו במרכז התנור. . הרמה של הרגל מתחתית התבנית תאפשר צלייה אחידה יותר. ב-425 מעלות צלזיוס, הצלי אמור להתחיל להשחים די מהר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לאחר 25 עד 30 דקות, מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F. אני סופר בדרך כלל בין 12 ל-14 דקות לכל קילוגרם בשר (כולל משקל העצם) לצלי. כאשר חום התנור מונמך, סופרים כ-30 עד 40 דקות ולאחר מכן בודקים את הטמפרטורה הפנימית של החלק העבה ביותר של הצלי בעזרת מדחום לקריאה מיידית. מבשלים אותו לכ-130 מעלות צלזיוס. הבשר, ברגע שהוא "נוח" יהיה בינוני נחמד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים את הצלי והופכים אותו עם הצד השמן כלפי מטה על משטח ישר כדי לנוח. הנחת הטלה בצד הנגדי תעזור לחלק מחדש את המיצים. הערה: שמרו את נטיפי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים את מחבת הצלייה על הכיריים על אש בינונית נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
9
מוסיפים את המרינדה השמורה, השרי היבש ו-1 כף חרדל דיז'ון.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
שרי יבששרי יבש
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
10
מקציפים יחד ומבשלים עד שמסמיך.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מעבירים את הרוטב לסירת רוטב ומגישים עם טלה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
12
פורסים את הטלה (על רקע הדגן) ומגישים בסגנון משפחתי.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)