אם יש לכם רוזמרין, בצל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. מתכונים דומים: רגל כבש צלויה עם עשבי תיבול, כבש צלוי עם עשבי תיבול יין אדום וירקות, ו רגל כבש צלויה עם שום ועשבי תיבול.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את השום, גרידה כתומה, פטרוזיליה, רוזמרין, טימין, כמון ו 1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים קמצוץ כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
באמצעות סכין קטנה וחדה, לעשות על 25 חתכים במרווחים שווה 1 אינץ ' בחלקים הבשרניים של הטלה. דברים על 1/2 כפית של הדבק תפוז עשב לתוך כל חתך. הפעל את צד השומן כבש למעלה ולשפשף עם 1 כף שמן זית ולאחר מכן 2 כפות של מיץ תפוזים. (הפוך קדימה: הרגל של כבש יכול להיות בקירור עד 1 יום.
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
בואו נחזור לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
5
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
במחבת קלייה גדולה שאינה מגיבה, משלבים 1/4 כוס יין ואת 2 כפות שמן הזית הנותרות. מסדרים את הבצל והגזר לחתוך בצד למטה במחבת, להגדיר את הטלה על גבי מתבלים עם מלח ופלפל. צלי את הטלה במרכז התנור למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט