רגל כבש צלויה עם תפוחי אדמה ובצל
רגל צלי של כבש עם תפוחי אדמה ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 690 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, רוזמרין, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל טלה עם בצל Cipolline ותפוחי אדמה, עוף צלוי עם תפוחי אדמה ובצל, ו רגל כבש עם רוטב מנטה ותפוחי אדמה ובצל קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך 1 אינץ 'עמוק, 1/2 אינץ' ארוך חריצים על כל כבש. הכנס פרוסות שום לחריצים. למרוח שמן על כבש.
מערבבים טימין, מלוח, רוזמרין, מלח ופלפל בקערה קטנה. לשפשף תערובת עשב בכל רחבי כבש. תניח בצד.
חמאה בנדיבות מחבת צלייה גדולה.
שלב תפוחי אדמה, בצל ומניות בסיר גדול (המניה לא תכסה ירקות). מביאים לרתיחה. להפחית חום, לכסות ומבשלים עד תפוחי אדמה הם חצי מכרז, על 10 דקות.
העברת תערובת תפוחי אדמה למחבת מוכנה; להפיץ באופן שווה במחבת.
אופים 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
מניחים כבש במחבת צלייה על תערובת תפוחי אדמה. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם כבש 54°. עבור בינוני-נדיר, על 1 שעה 50 דקות.
הסר מהתנור. אוהל עם נייר כסף ולתת לעמוד 15 דקות.
פרוסת כבש דקה. סדר כבש על מגש גדול. להקיף עם תערובת תפוחי אדמה וכל מיצים מחבת ומגישים.