רגל צולה של כבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל צלוי של כבש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 276 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-17 דקות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך אורגנו, מלח, כמה שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף, ו כבש צלוי ותפוחי אדמה צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
שים את הבצלים הקצוצים, סלרי וגזר במחבת צלייה.
מפזרים קצת מלח, פלפל, אורגנו.
מניחים את הטלה במחבת הצלייה על גבי הירקות. מתבלים את הטלה עם קצת יותר מלח, פלפל ואורגנו.
מניחים בתנור במשך 15 דקות.
להוסיף כמה כוסות מים למחבת, מספיק כדי שזה לא מקל.
מנמיכים את הטמפרטורה ל 350 מעלות ומבשלים במשך 90 דקות.
מוציאים את הטלה, מסננים את המיץ מהירקות הקלויים שנותרו במחבת, ומכניסים למחבת אחרת. קח מיץ ירקות מתוח, ולהוסיף רק עמילן תירס מספיק כדי להתעבות. זה רוטב הטלה.
פורסים את הטלה ומגישים עם רוטב, תפוחי אדמה קלויים, ובחירה של ירקות.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.