רגלי הודו מטוגנות
רגלי הודו מטוגנות ואינו מכיל גלוטן, וללא לקטוז מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מים, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: רגלי הודו מטוגנות, רגלי הודו מטוגנות ביין אדום, ו רגלי ברווז פריכות.
הוראות
תרנגול הודו חום רגליים וירכיים:
מפזרים ירכיים ורגליים טורקיה עם מלח ופלפל.
מחממים 1 כפות שמן זית במחבת גדולה עם צדדים גבוהים בחום גבוה בינוני.
הוסף את רגלי טורקיה וירכיים למחבת לצרוב עד השחמה מכל הצדדים, על 5-8 דקות.
מוסיפים בצל וסלרי קצוצים כדי ליצור קן מתחת חתיכות טורקיה. מטגנים עוד 5 דקות.
הוסף 2 כוסות של צלימת נוזל-או מים, מלאי, יין, או שילוב. להביא לרתיחה. מנמיכים את החום לכסות. מבשלים מכוסה, על אש נמוכה, במשך שעה וחצי, או עד תרנגול ההודו מבושל כל כך טוב ורך, כי הבשר נופל בקלות מן העצמות.
הסר את בשר טורקיה מהמחבת ולהסיר את העצמות, לוקח טיפול מיוחד כדי להסיר את עצמות צרות רבות של הרגליים.
מוסיפים את הירקות למחבת עם נוזל צלימת טורקיה.
מפזרים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה בחום בינוני גבוה. מנמיכים את החום ולכסות את המחבת. הטבח מכוסה, עד הסוף, בערך 20 דקות. כאשר נעשה זאת, להסיר את הירקות מן המחבת, כך שתוכל להפחית את הנוזל שנותר לעשות רוטב.
הרוטב: להגדיל את החום גבוה ולהביא את הנוזל שנותר בסיר לרתיחה. להפחית את הנוזל שנותר במחבת בחצי כדי להגביר כמה מיצי הבשר עבור טעם נוסף.
קח כפית של קורנפלור להתמוסס בכוס 1/2 של מים.
מוסיפים תערובת קורנפלור קצת בכל פעם לרוטב, מוסיפים עוד נוזלים, עד שהרוטב משיג את הגוף הרצוי.
מוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך, מוסיפים קצת קאיין או רוטב טבסקו. אם הרוטב הוא מתוק מדי, להוסיף קצת חומץ או לימון.
ההודו והירקות חוזרים למחבת עם הרוטב.
מגישים מיד על אורז או לחם או עם הירקות אם בחרת לעשות אותם.