רגלי הודו מטוגנות ואינו מכיל גלוטן, וללא לקטוז מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מים, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: רגלי הודו מטוגנות, רגלי הודו מטוגנות ביין אדום, ו רגלי ברווז פריכות.
הוראות
1
תרנגול הודו חום רגליים וירכיים:
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
2
מפזרים ירכיים ורגליים טורקיה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ירך טורקיה
3
מחממים 1 כפות שמן זית במחבת גדולה עם צדדים גבוהים בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף את רגלי טורקיה וירכיים למחבת לצרוב עד השחמה מכל הצדדים, על 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים בצל וסלרי קצוצים כדי ליצור קן מתחת חתיכות טורקיה. מטגנים עוד 5 דקות.
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
Braise עד מכרז:
7
הוסף 2 כוסות של צלימת נוזל-או מים, מלאי, יין, או שילוב. להביא לרתיחה. מנמיכים את החום לכסות. מבשלים מכוסה, על אש נמוכה, במשך שעה וחצי, או עד תרנגול ההודו מבושל כל כך טוב ורך, כי הבשר נופל בקלות מן העצמות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הסר את בשר טורקיה מהמחבת ולהסיר את העצמות, לוקח טיפול מיוחד כדי להסיר את עצמות צרות רבות של הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את העור.
1
מוסיפים את הירקות למחבת עם נוזל צלימת טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מפזרים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה בחום בינוני גבוה. מנמיכים את החום ולכסות את המחבת. הטבח מכוסה, עד הסוף, בערך 20 דקות. כאשר נעשה זאת, להסיר את הירקות מן המחבת, כך שתוכל להפחית את הנוזל שנותר לעשות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הרוטב: להגדיל את החום גבוה ולהביא את הנוזל שנותר בסיר לרתיחה. להפחית את הנוזל שנותר במחבת בחצי כדי להגביר כמה מיצי הבשר עבור טעם נוסף.