רגלי הודו מטוגנות ביין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל יין אדום מטוגן טורקיה הרגליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 775 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי דפנה, חמאה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו רגלי עוף מטוגנות עם יין אדום ועגבניות, רגלי עוף מטוגנות עם יין אדום ועגבניות, ו רגלי הודו מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275 ° F. רגלי טורקיה העונה בנדיבות עם מלח ופלפל מכל הצדדים.
שמן חום במחבת sauté ישר צדדי גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את רגלי תרנגול ההודו כלפי מטה. מבשלים בלי לזוז עד חום זהוב עמוק, על 8 דקות. הפוך רגליים ומבשלים עד הצד השני הוא השחמה, כ 5 דקות יותר, הפחתת חום לפי הצורך אם שמן מעשן יתר על המידה.
מעבירים תרנגול הודו לצלחת גדולה.
להחזיר מחבת כדי לחמם ולהוסיף בצל, גזר, סלרי, שום, טימין, רוזמרין. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות משחימים היטב, על 8 דקות בסך הכל.
מוסיפים יין, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מוסיפים מלאי ועלי דפנה ומביאים לרתיחה. נסטלה רגלי תרנגול הודו למחבת, ומאפשרת לו לנוח על הירקות כך שרק עורו נחשף.
מעבירים לתנור ומבשלים, חשופים, עד שהרגליים מתפרקות במכרז, הרוטב מצטמצם, והעור מהגוני עמוק, כ -2 שעות. בזהירות להסיר מהתנור ולהעביר רגלי טורקיה לצלחת באמצעות מרית מחוררת.
מסננים נוזלי דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה גדולה או סיר בינוני. להשליך מוצקים. רזה עודף שומן מפני השטח ולהשליך. שים את הנוזל בצד.
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד חום זהוב, כ 2 דקות. לאט לאט לטאטא טורקיה חם בישול נוזלי עד משולב באופן מלא. מביאים לרתיחה כדי לעבות, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל (ייתכן שלא צריך שום מלח תלוי כמה מלוח המרק שלך היה מלכתחילה).
לגלף רגלי טורקיה בין הירך לבין רגל עוף, הסרת עצם הירך אם תרצה בכך.
מפזרים עירית ומגישים עם רוטב חם.