קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

רגלי צפרדע עם פינו גריג'יו מאיו

רגלי צפרדע עם פינו גריג'יו מאיו
לך לחנות ותביא חלב-חמאה, פינו גריג'יו, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה מעולה. נסו פינו גריג'יו אגסים עלומים, רץ רום עם פינו גריג'יו ספלאש, ו עוף פינו גריג'יו עם זיגוג הדר דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את חלב החמאה לקערה גדולה עם רגלי הצפרדע. מכסים את הקערה ומקררים בין לילה (לפחות 10 עד 12 שעות טובות).
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
רגלי צפרדערגלי צפרדע
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מערבבים את הקמח, מלח ופלפל לבן בקערה גדולה. לדלות את הרגליים, בתערובת הקמח, ציפוי אותם לחלוטין. לנער את כל הקמח העודף. בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי לבוא באמצע הדרך במעלה צידי הסיר, ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את רגלי הצפרדע לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגלי צפרדערגלי צפרדע
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מעבירים למגש הגשה ומגישים עם המיונז.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4
במחבת סאוט גדולה על אש נמוכה, מוסיפים את היין ומבשלים כדי להפחית אותו לסירופ. מגניב ולשלב עם מיונז בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם, שומרים בקירור עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'