רגלי תרנגול הודו ועוף עם מרינדה מימי הביניים
אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, לשפשף אפלווד, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 80%. מתכונים דומים: עוגת עוף מימי הביניים, רגלי הודו מעושנות, ו רגלי הודו מטוגנות.
הוראות
שים את תרנגול ההודו ורגלי העוף לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable.
בקערה גדולה, לשלב את רסק העגבניות, שמן זית, מרק עוף, רוטב ווסטרשייר, שפשוף אפלווד, חומץ תפוחים, בצל ושום, ולטפח אותם יחד עד מעורבב.
יוצקים את המרינדה לתוך שקית resealable מעל טורקיה ורגלי עוף. לאטום את התיק ולשים אותו לתוך קערה גדולה. להשרות במקרר לפחות 1 שעה או כל עוד לילה.
Preheat 1 צד של גריל מעל חום בינוני.
הסר את תרנגול הודו ורגלי עוף מן המרינדה, רועד את עודף, ולהניח בצד.
שים את המרינדה לתוך סיר קטן ומבשלים על אש נמוכה, עד מופחת בחצי.
גריל רגלי העוף על חום ישיר במשך 5 דקות לכל צד עם המכסה סגור. לאחר 10 דקות גריל אותם על חום עקיף לעוד 10 עד 15 דקות. גריל רגלי טורקיה במשך 20 עד 25 דקות עם המכסה סגור.
מברשת על המרינדה מופחת כל 5 דקות עד הרגליים מבושלים דרך ואת הטמפרטורה הפנימית מגיע 175 מעלות F. על מדחום מיידי לקרוא. החזק את רגלי העוף על החלק הכי מגניב של הגריל או בתנור ב 200 מעלות f בעוד טורקיה מסיימת בישול.
מסדרים את העוף והודו על מגש הגשה ומקשטים עם פטרוזיליה טרייה.