קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

רדיקיו-סלט מנגו ירוק

רדיקיו-סלט מנגו ירוק
סלט מנגו ירוק רדיצ'יו עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וטבעוני זה יש 151 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם חומץ אורז, מלח ופלפל כשר, כרוב נאפה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 34%. ציון זה הוא רע למדי. נסו סלט חריף עם רדיקיו ומנגו ירוק, סלט רדיצ'יו עם שעועית ירוקה וכרובית, ו סלט כרוב בסגנון אסייתי עם מנגו ירוק עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מקציפים יחד את החומץ, הג ' ינג ' ר, הסוכר ורוטב הסויה בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל. מקציפים לאט את שמן הקנולה עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב את הבצל הירוק, המנגו, הרדיצ ' יו והכרוב בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הרוטב וזורקים עד לאיחוד מלא. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות לפני ההגשה.