רוברט צלעות
רוברט צלעות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 650 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, פלפל כמובן, אבקת קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת ג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר ללא ביצים | עוגיות ג' ינג'ר מולסה לעיסה כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: יותר טוב מרוברט רדפורד., רוברט רדפורד., ו Robert E. Lee Bundt.
הוראות
הכן מעשן לחום גבוה, 450 מעלות F. כדי להכין את הצלעות, להסיר את עור הכסף מאחור או מתחת לצלע בצד.
מערבבים את הרטבים סויה ווסטרשייר יחד. ואז על תבנית אפייה או מחבת, לנגב על נוזל השפשוף ומפזרים לשפשף את הצלעות. לאחר צליעה ותיבול, מניחים את הצלעות על המדף של המעשן ומבשלים 1 שעה. לנגב או למרוח פעמיים במהלך הבישול. לאחר הצלעות בישלו במשך 1 שעה, זיגוג עם רוטב ברביקיו ולסיים במשך 10 דקות אחרונות כדי לאפשר לרוטב זיגוג הצלעות.
לשרת וליהנות. הערה של קוק: צלעות עשויות לדרוש זמן בישול נוסף בשל גודל ורכות.
עם כף עץ, למזג את הסוכר החום, קאיין, אבקת שום, אבקת בצל, פלפל לבן, מלח, חרדל יבש, פלפל שחור, תיבול מאכלי ים ואבקת זנגביל עד מעורב. ואז תיק עד השימוש.
בקערה, להקציף יחד קטשופ, סוכר, חומץ, חרדל, רוטב ווסטרשייר, קאיין ומלח בסיר על אש נמוכה. מבשלים 5 עד 6 דקות כדי למזג טעמים.
הסר מהחום והחזק עד השימוש.