Rugelach דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוזים, מים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Rugelach, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).
הוראות
1
תן לגבינת השמנת ולחמאה לנוח על הדלפק במשך 10 דקות - אתה רוצה שהם יהיו מעט מתרככים אבל עדיין מגניב.
שים את הקמח והמלח במעבד מזון, לפזר על חתיכות של גבינת שמנת וחמאה דופק את המכונה 6 עד 10 פעמים. ואז לעבד, גירוד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות, רק עד הבצק יוצר גושים גדולים—לא עובד את זה כל כך הרבה זמן כי הוא יוצר כדור על הלהב.
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
להפוך את הבצק החוצה, לאסוף אותו לכדור ולחלק אותו לשניים. צורה כל מחצית לתוך דיסק, לעטוף את הדיסקים בניילון לעטוף ולקרר לפחות 2 שעות, או עד 1 יום. (עטוף אטום, הבצק יכול להיות קפוא עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1
מחממים את הריבה בסיר על אש נמוכה, או עושים את זה בתנור מיקרוגל, עד שהוא הופך לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הסוכר וקינמון יחד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוק
3
קו שני גיליונות אפייה עם קלף או מחצלות סיליקון. (מחצלות אפיית סיליקון נהדרות עבור רוגלך.)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
משוך חבילה אחת של בצק מהמקרר. אם זה מוצק מדי להתגלגל בקלות, או להשאיר אותו על הדלפק במשך כ 10 דקות או לתת לו כמה bashes עם מערוך שלך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל 11-12 אינץ'. כפית (או מברשת) מבריק דק של ריבה על הבצק, ומפזרים מעל מחצית סוכר הקינמון. לפזר על מחצית האגוזים, מחצית דומדמניות וחצי שוקולד קצוץ. מכסים את המילוי עם פיסת נייר שעווה ולחץ בעדינות על המילוי לתוך הבצק, ולאחר מכן להסיר את הנייר ולשמור אותו עבור אצווה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
זילוף בצורת לב
דומדמניות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
דראגי פנינה לבנות
ריבה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
באמצעות גלגל פיצה או סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 16 טריזים, או משולשים. (הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לחתוך את הבצק לרבעים, ולאחר מכן לחתוך כל רבע למשולשים 4.) החל בבסיס כל משולש, מגלגלים את הבצק כך שכל עוגייה הופכת לסהר קטן. מסדרים את המגלגלים על תבנית אפייה אחת, מוודאים שהנקודות תחובות מתחת לעוגיות, ומקררים. חזור עם החבילה השנייה של הבצק, ומקרר את העוגיות לפחות 30 דקות לפני האפייה. (את העוגיות ניתן לכסות בקירור לילה או קפוא במשך עד 2 חודשים; לא להפשיר לפני האפייה, רק להוסיף כמה דקות נוספות לזמן האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מתכונן ל
1
מניחים את המדפים לחלק את התנור לשלישים ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים את הביצה והמים יחד, ומברישים קצת זיגוג זה על כל רוגלך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
2
מפזרים את העוגיות עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוק
3
אופים את העוגיות במשך 20 עד 25 דקות, מסובב את הסדינים מלמעלה למטה וחזית לאחור בנקודת האמצע, עד שהם נפוחים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מעבירים את העוגיות למדפים כדי להתקרר רק כדי להתחמם או לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
5
הגשה: תה הוא מסורתי, אבל אנחנו שותים קפה עם רוגלך. אלה יפים, ואפילו עם מילוי ריבה-ופירות שלהם, לא מתוק מדי, והם אפילו טובים עם יין מבעבע.אחסון: העוגיות ניתן לשמור מכוסה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או עטוף אטום וקפוא עד 2 חודשים.