תבשיל פסטה איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל פסטה איטלקי. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 390 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, נקניקיות קלות של ג'ונסונוויל, קישוא קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל פסטה איטלקי, Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו תבשיל איטלקי.
הוראות
קוק נקניקיות קישורים על פי הוראות החבילה; לנקז, לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ ' ולהניח בצד.
בסיר גדול, בצל מטגן בשמן עד רך, על 3 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר וממשיכים לבשל במשך כ 1 דקה. מערבבים עגבניות, מים, פסטה, קישואים ונקניק. מביאים לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים במשך 6-8 דקות או עד פסטה מכרז. נזיד כפית לקערות הגשה ומפזרים גבינת פרמזן.