אם יש לכם לימון, שיני שום, שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. נסו רוזמרין בריין, חמאה עוף מטוגן, חמאה פיקנטית ברקת עוף מטוגן, ו תנור רוזמרין ברקת עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני מעל חום בינוני-גבוה, לטגן את הבצל ואת השום בשמן עד שקוף, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים 3 כפות מלח לאחר הבצל והשום בישלו במשך 30 שניות בערך.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
מלח
3
מוסיפים את הרוזמרין ומבשלים כדי לחמם אותו, 30 שניות בערך.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
4
מוסיפים את המים והלימון, סוחטים את המיץ מן הפרוסות לתוך המים ומסירים כל זרעים. להביא את המים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את המלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ
לימון
זרעים
מים
מלח
5
הסר מהחום ולאפשר למלח להתקרר. מקררים עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
מלח
6
מניחים את כל חתיכות העוף בשקית ניילון גדולה וחזקה. מניחים את התיק בקערה גדולה לתמיכה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
קערה
7
יוצקים את מי מלח מקורר ארומטיקה לתוך התיק. אטמו את השקית כך שתסירו כמה שיותר אוויר והתרנגולת שקועה במי מלח. מקררים בין 8 ל-24 שעות, ומסיטים את השק מדי פעם כדי לחלק מחדש את מי המלח והעוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מלח
8
הסר את העוף מן המלח, לשטוף מתחת למים קרים, לטפוח יבש, ולהגדיר על מתלה או על מגבות נייר. העוף יכול להיות בקירור עד 3 ימים לפני שאתה מבשל אותו, או שזה יכול להיות מבושל מיד. באופן אידיאלי, זה צריך להיות בקירור, חשוף, ליום לייבש את העור, אבל בדרך כלל אני לא יכול לחכות כדי להתחיל לבשל אותו.
להקציף כדי להפיץ את החומרים. מחלקים את התערובת בין שתי קערות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
מקציף
11
יוצקים את חלב החמאה לתוך קערה שלישית. הגדר מתלה על תבנית/מגש אפייה. לדלות את העוף בקמח, לנער את העודף, ולהגדיר את החלקים מאובקים על המדף. לטבול את החלקים בחמאה, ואז לדלות אותם באגרסיביות בקערת הקמח השנייה ולהחזיר אותם למדף.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
עוף שלם
קמח לכל מטרה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
12
שמן חום במחבת לטיגון עמוק עד 177° / 180°C.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
הוסף כמה חתיכות עוף שאתה יכול בלי צפיפות המחבת. מבשלים את העוף, הופכים את החלקים מדי פעם, עד שהם מבושלים דרך, 12 עד 15 דקות בהתאם לגודלם.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
הסר למדף נקי ולאפשר להם לנוח במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Schlossgut Diel Nahe ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.