קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

רוזמרין בריין, חמאה עוף מטוגן

רוזמרין בריין, חמאה עוף מטוגן
אם יש לכם לימון, שיני שום, שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. נסו רוזמרין בריין, חמאה עוף מטוגן, חמאה פיקנטית ברקת עוף מטוגן, ו תנור רוזמרין ברקת עוף מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני מעל חום בינוני-גבוה, לטגן את הבצל ואת השום בשמן עד שקוף, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים 3 כפות מלח לאחר הבצל והשום בישלו במשך 30 שניות בערך.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
3
מוסיפים את הרוזמרין ומבשלים כדי לחמם אותו, 30 שניות בערך.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
4
מוסיפים את המים והלימון, סוחטים את המיץ מן הפרוסות לתוך המים ומסירים כל זרעים. להביא את המים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את המלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
לימוןלימון
זרעיםזרעים
מיםמים
מלחמלח
5
הסר מהחום ולאפשר למלח להתקרר. מקררים עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
6
מניחים את כל חתיכות העוף בשקית ניילון גדולה וחזקה. מניחים את התיק בקערה גדולה לתמיכה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קערהקערה
7
יוצקים את מי מלח מקורר ארומטיקה לתוך התיק. אטמו את השקית כך שתסירו כמה שיותר אוויר והתרנגולת שקועה במי מלח. מקררים בין 8 ל-24 שעות, ומסיטים את השק מדי פעם כדי לחלק מחדש את מי המלח והעוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
8
הסר את העוף מן המלח, לשטוף מתחת למים קרים, לטפוח יבש, ולהגדיר על מתלה או על מגבות נייר. העוף יכול להיות בקירור עד 3 ימים לפני שאתה מבשל אותו, או שזה יכול להיות מבושל מיד. באופן אידיאלי, זה צריך להיות בקירור, חשוף, ליום לייבש את העור, אבל בדרך כלל אני לא יכול לחכות כדי להתחיל לבשל אותו.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
מערבבים את הקמח, פלפל שחור, פפריקה, מלח ים, קאיין ואבקת אפייה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
פלפל שחורפלפל שחור
מלח יםמלח ים
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
להקציף כדי להפיץ את החומרים. מחלקים את התערובת בין שתי קערות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מקציףמקציף
11
יוצקים את חלב החמאה לתוך קערה שלישית. הגדר מתלה על תבנית/מגש אפייה. לדלות את העוף בקמח, לנער את העודף, ולהגדיר את החלקים מאובקים על המדף. לטבול את החלקים בחמאה, ואז לדלות אותם באגרסיביות בקערת הקמח השנייה ולהחזיר אותם למדף.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
12
שמן חום במחבת לטיגון עמוק עד 177° / 180°C.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
הוסף כמה חתיכות עוף שאתה יכול בלי צפיפות המחבת. מבשלים את העוף, הופכים את החלקים מדי פעם, עד שהם מבושלים דרך, 12 עד 15 דקות בהתאם לגודלם.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
הסר למדף נקי ולאפשר להם לנוח במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
15
מתוך עשרים של Ruhlman על ידי מייקל Ruhlman. זכויות יוצרים טקסט © 2011 By Michael Ruhlman; photographs copyright © 2011 by Donna Turner Ruhlman. Published by Chronicle Books LLC.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Schlossgut Diel Nahe ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
ריזלינג טעים ומאוזן לחלוטין עם ניחוחות מפוארים של תפוחים טעים זהוב. מתוח מתוח אבל לא צנוע ולא רזה. אידיאל ריזלינג.