רוזמרין-חומוס שעועית לבנה
חומוס שעועית רוזמרין-לבן דורש סביב 13 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. אם יש לך כמון טחון, מים, טחינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו שעועית לבנה וחומוס רוזמרין, שום קלוי, רוזמרין וחומוס שעועית לבנה, ו חומוס שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת קטנה ולא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים שום, רוזמרין וכמון. סאוט 1 עד 2 דקות או עד השום מתחיל חום.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות
מניחים שעועית, 2 כפות מים, מיץ לימון, טחינה, ומלח בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
להוסיף תערובת שום 1/2 כפות מים, במידת הצורך, עד התפשטות הוא עקביות הרצוי.
מניחים פרושים בקערה קטנה ומקשטים עם גבעולי רוזמרין, אם תרצה בכך.
מגישים בטמפרטורת החדר, או לכסות ולצנן עד מוכן לשימוש.
מגישים עם פיתות לחם או ירקות חתוכים טריים.