קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

רוזמרין מתוק וענבים פוקצ'ה

רוזמרין מתוק וענבים פוקצ'ה
רוזמרין מתוק וענבים פוקאצ'ה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בסביבה 2 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם קמח, שמן זית, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו פוקצ'ה ענבים עם רוזמרין, פוקצ'ה ענבים עם רוזמרין, ו ענבים-רוזמרין פוקצ'ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, חום 4 כפות שמן רוזמרין עד חם. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מפזרים את השמרים לתוך המים החמים ומניחים אותו בצד עד שהוא בועות, על 2 דקות. לנפות את הקמח על משטח עבודה או לתוך קערה גדולה. הפוך באר במרכז ולמלא עם מי שמרים, שמן רוזמרין, 3 שולחן-כפיות של הסוכר, והמלח. בהדרגה לשלב את הקמח לתוך הנוזל בבאר עד צורות הבצק. ללוש את הבצק עד חלקה, ואז לשים אותו בצד בקערה משומנת קלות עד שהוא מכפיל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מים שמריםמים שמרים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים התנור ל 177°. מעיל 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שים כמחצית הענבים לתוך קערה, באמצעות מזלג גדול או מחית תפוחי אדמה, בעדינות לשבור את העורות. מערבבים את כל הענבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
קח קצת יותר ממחצית הבצק ולגלגל אותו החוצה כדי להתאים את תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
שים את הבצק לתוך המחבת מוכן ומברשת עם 2 כפות של השמן. למעלה עם קצת יותר ממחצית הענבים הכתושים ושלמים.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים 4 כפות של הסוכר ו 1 כפית של אניס.
מרכיבים שתצטרך
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
לרדד ולמתוח את הבצק הנותר כדי להתאים את המחבת. זה יהיה דק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים את הבצק על שכבת הענבים. זה בסדר אם זה לא מכסה את השכבה התחתונה במלואה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ענביםענבים
10
מורחים עם הנותרים 2 כפות שמן, ואת שאר הענבים, 4 כפות סוכר, ו 1 כפית אניס.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
אופים במשך כשעה 1, עד העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מגישים בטמפרטורת החדר.