רוח מרנג
רוחות מרנג הן רוח רפאים. ללא גלוטן, חלב חינם, ו מנה צדדית. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמנת של טרטר, סוכר, חתיכות חצי שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו רוח מרנג, רוח מרנג לבנה, ו עוגות שוקולד מרינג עם מרנג רוח (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 דפי אפייה (כל 14 על 17 ב.) עם קלף בישול, או יריעות חמאה ואבק עם קמח.
בקערה עמוקה, עם מיקסר במהירות גבוהה, מקציפים חלבוני ביצה וקרם של טרטר לקצף עבה. ממשיך להכות, להוסיף סוכר, 1 כף כל 30 שניות, ואז שוט עד מרנג מחזיק פסגות נוקשות מאוד.
מקציפים בוניל. אם באמצעות קלף בישול, למרוח קצת מרנג על החלק התחתון של כל פינה כדי להפוך אותו מקל על גיליונות אפייה.
מרנג כפית לתוך שקית מאפה מצויד קצה רגיל 1/2 אינץ '(או כף לתוך שקית מזון פלסטיק כבד בגודל ליטר, ואז לחתוך 1 פינה כדי להפוך פתיחה 1/2 אינץ ' רחב). מקצפת צינור על גיליונות אפייה לצורות רפאים על 1/4 ל 1/2 אינץ 'עבה, 2 ל 4 אינץ' רחב, ו 4 ל 6 אינץ 'ארוך, המרווח על 2 אינץ' זה מזה. כדי להפוך את העיניים (אפים ופיות, אם תרצה) לחץ על פצפוצי שוקולד בקלילות לתוך מרנג.
אופים בתנור 200 עד meringues מתחילים להפוך זהב חיוור והם המשרד לגעת, 1 1/4 עד 1/2 שעות (1 עד 1 1/4 שעות בתנור הסעה); להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה. כיבוי חום ולהשאיר מרנג בתנור סגור במשך 1 שעה.
להחליק מרית מתחת meringues לשחרר.