קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

רוח מרנג

רוח מרנג
רוחות מרנג הן רוח רפאים. ללא גלוטן, חלב חינם, ו מנה צדדית. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמנת של טרטר, סוכר, חתיכות חצי שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו רוח מרנג, רוח מרנג לבנה, ו עוגות שוקולד מרינג עם מרנג רוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 2 דפי אפייה (כל 14 על 17 ב.) עם קלף בישול, או יריעות חמאה ואבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
בקערה עמוקה, עם מיקסר במהירות גבוהה, מקציפים חלבוני ביצה וקרם של טרטר לקצף עבה. ממשיך להכות, להוסיף סוכר, 1 כף כל 30 שניות, ואז שוט עד מרנג מחזיק פסגות נוקשות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מקציפים בוניל. אם באמצעות קלף בישול, למרוח קצת מרנג על החלק התחתון של כל פינה כדי להפוך אותו מקל על גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מרנג כפית לתוך שקית מאפה מצויד קצה רגיל 1/2 אינץ '(או כף לתוך שקית מזון פלסטיק כבד בגודל ליטר, ואז לחתוך 1 פינה כדי להפוך פתיחה 1/2 אינץ ' רחב). מקצפת צינור על גיליונות אפייה לצורות רפאים על 1/4 ל 1/2 אינץ 'עבה, 2 ל 4 אינץ' רחב, ו 4 ל 6 אינץ 'ארוך, המרווח על 2 אינץ' זה מזה. כדי להפוך את העיניים (אפים ופיות, אם תרצה) לחץ על פצפוצי שוקולד בקלילות לתוך מרנג.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
אופים בתנור 200 עד meringues מתחילים להפוך זהב חיוור והם המשרד לגעת, 1 1/4 עד 1/2 שעות (1 עד 1 1/4 שעות בתנור הסעה); להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה. כיבוי חום ולהשאיר מרנג בתנור סגור במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להחליק מרית מתחת meringues לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו נואר אורגני Stoltz. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.