רוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 565 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך טימין, קמח, גבעול סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), רוטב כפרי (רוטב שמנת), ו רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
רוטב גדול מתחיל עם האיפור הזה
בשר הודו. אם אתה רוצה לעשות אחד מscratch, לעשות את זה עכשיו (או בכל עת, לצורך העניין,מאז כנפיים טורקיה זמינים כל השנה).בצביטה, מלאי קנה בחנות יעבוד.
מחממים תנור ל 232°. מסדרים 3 1/2 כנפיים poundsturkey ו 1 צוואר טורקיה (אופציונלי)על גיליון אפייה rimmed וצלי, turningturkey באמצע, עד חום זהוב,כ 45 דקות.
העבר כנפיים וצוואר לעציץ.
יוצקים שומן מן תבנית אפייה; להשליך.
Pour2 כוסות מים על תבנית אפייה. גרוטאות מתעלות כל חתיכות משחימות עם כף עץ.
יוצקים נוזלים מן הסדין לתוך סיר עם טורקיה.
מוסיפים 1 בצל גדול קצוץ, 1 קלוףגזר גדול קצוץ, 1 קלריסטלק קצוץ, פטרוזיליה 4 גבעולי, קורנית 4 גבעולים,12 פלפלים שלמים, עלה דפנה 1, ומים 10 כוסות. להביא לרתיחה; reducheat לנמוך ומבשלים בעדינות עד המניה מוזלת על ידי לפחות שליש, כ 4 שעות.
מסננים מלאי דרך מסננת בסדר-mesh לסיר נקי. אם יש לך יותר מ 6 כוסות מלאי, מבשלים חשפו חום overmedium עד מופחת 6 כוסות.
יוצקים מלאי לתוך מיכל אטום; כיסוי וצינה. עשה קדימה: המניה יכולה bemade 3 ימים קדימה. שמור צונן. מלאי canalso להיות קפוא עד 3 חודשים.
רביכה היא פשוט חמאה או שמן מבושל עםצבע. הוא משמש לעיבוי רטבים, וזה מה שעושה את הרוטב חלק כמשי.
להמיס 1/3 כוס חמאה ללא מלח על smallskillet מעל חום בינוני.
לטאטא 1/3 קמח לכל מטרה. להפחית את החום נמוך; להקציף עד roux הוא חום זהוב, על 2minutes. לעשות קדימה: Roux יכול להיות made2 ימים קדימה.
בואו מגניב, לכסות, ולהירגע.
משחימים חתיכות עזבו בתחתית של המחבתלאחר צליית טורקיה לתת גוף, עושר, טעם קלוי לרוטב.
להביא 6 כוסות הפוך מראש טורקיה המניה לרתיחה בסיר גדול מעל mediumheat.
הוסף 1-2 כוסות ברפרוף ומסורןדרוסט טורקיה טפטוף. (אם אתה shorton טפטוף, שומן רזה מן פאן andadd 1-2 כוסות מים. לגרד brownedbits עם כף עץ; זן liquidinto מלאי.) מתבלים לפי הטעם עם מלח כשרה ופלפל שחור טחון טרי.
להקציף inroux. להפחית את החום נמוך; מבשלים בעדינות במשך 5 דקות עבור רוטב לעבות ו flavorsto להתיך. אתה גמור!
הרוטב הקלאסי הזה זקוק להתרוששות. אבל אם אתה מרגיש קצת chffy, קל להוסיף עוד רמה של טעם עם אחד של tweaks אלה.עבור כל 6 כוסות רוטב:אפשרות 1 להפחית 1/2 כוס יין לבן יבש קטן בסיר 1 כוס; מערבבים לתוך רוטב.אפשרות 2
רוטב ווסטרשייר ו 1 כף plus1 כפית רוטב סויה מופחת נתרן.אפשרות 3
להוסיף 1 כוס plus2 כפות סיידר תפוחים ומבשלים במשך 5 דקות.