רוטב אוכמניות חם על סורבה מנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל רוטב אוכמניות חם על סורבה מנגו. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. לכו לחנות ותביאו אוכמניות, ג'ינג'ים, ג' ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו פשטידת חלב עם רוטב אוכמניות חם, טרין טרופי קפוא עם רוטב מנגו-אוכמניות, ו סורבה אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בסיר על חום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד מחומם היטב.
מגישים מעל סורבה; מפזרים gingersnaps.
הערה:למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו סורבה מנגו Hagen-דאז.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קינוח קפוא יכול להיות משויך עם שמנת שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "