תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רוטב אורז מלוכלך. מנה אחת מכילה 642 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך אורז, צמרות בצל ירוק, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו אורז מלוכלך, אורז מלוכלך, ו אורז מלוכלך (מתכונים דומים).
הוראות
1
התחל על ידי לשים את כבדי העוף לתוך מים רותחים ומבשלים עד במכרז.
בסיר נפרד, מוסיפים את גרגרי הבוליון למים רותחים, ולאחר מכן מוסיפים את החצילים. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון
חציל
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
חום את הבשר בסיר ברזל משומן קל, כבד יצוק.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
לשפוך את השומן העודף.
6
הסר את הבשר ולהמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בשר
7
מוסיפים את הסלרי, הבצלים והפלפלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
סלרי
בצל
8
מוסיפים בחזרה את כבדי העוף, תערובת בשר וחציל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
חציל
בשר
9
להוסיף תיבול קייג ' ון לפי הטעם. לאט לאט להתבשל במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajun
10
בינתיים, לבשל את האורז על פי הוראות החבילה ולהוסיף את ההלבשה קצת בכל פעם עד שאתה להשיג את האיזון שאתה אוהב של אורז לערבב ההלבשה. בסוף מאוד, להוסיף את צמרות בצל ירוק קצוץ. מבשלים עוד כמה דקות.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ג ' ויס כרמים אלברינו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.