רוטב אפונה ירוק
רוטב אפונה ירוק דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 122 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם מלח ופלפל, שמן צמחי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו רוטב זול מאוד. מתכונים דומים: סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני.
הוראות
לחמם את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד כמעט רך. מערבבים את השום, ומבשלים כמה שניות, עד ריחני.
יוצקים אפונה, ומערבבים להפשרה.
יוצקים את מלאי הירקות ואת התאדה חלב. הפעל חום נמוך, לכסות, ומבשלים 5 דקות. לאחר האפונה מבושלת, יוצקים אותם לתוך בלנדר פירה עד חלקה.
יוצקים את הרוטב מחית בחזרה למחבת, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה עד הרוטב מגיע עקביות הרצוי.