רוטב בלסמי, צימוקים ואורן אגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בלסמי, צימוקים, ורוטב אגוז אורן. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו צנוברים, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, רוטב פאן עם צימוקים בלסמי, ו רביולי סלק עם אגוז אורן "גבינת עיזים" רוטב רוזמרין שמנת, חומץ בלסמי בגילאי (מתכונים דומים).
הוראות
לאחר העברת העוף הצלוי ללוח חיתוך, מניחים את המחבת המכילה את הטפטוף מעל חום בינוני.
מוסיפים את החומץ ואת המרק ומבשלים, ערבוב וגירוד התחתון של המחבת, במשך 2 דקות.
הסר מהחום. מסננים את הרוטב, אם תרצה. מערבבים בצנוברים, צימוקים, מלח ופלפל.
מוסיפים את החמאה ומטים את המחבת כדי לסובב עד שהוא נמס. כפית את הרוטב על העוף המגולף.