קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

רוטב בלסמי, צימוקים ואורן אגוזים

רוטב בלסמי, צימוקים ואורן אגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בלסמי, צימוקים, ורוטב אגוז אורן. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו צנוברים, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, רוטב פאן עם צימוקים בלסמי, ו רביולי סלק עם אגוז אורן "גבינת עיזים" רוטב רוזמרין שמנת, חומץ בלסמי בגילאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לאחר העברת העוף הצלוי ללוח חיתוך, מניחים את המחבת המכילה את הטפטוף מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
2
מוסיפים את החומץ ואת המרק ומבשלים, ערבוב וגירוד התחתון של המחבת, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום. מסננים את הרוטב, אם תרצה. מערבבים בצנוברים, צימוקים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
צימוקיםצימוקים
פלפלפלפל
רוטברוטב
מלחמלח
4
מוסיפים את החמאה ומטים את המחבת כדי לסובב עד שהוא נמס. כפית את הרוטב על העוף המגולף.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף פרוסחזה עוף פרוס
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת