רוטב ברביקיו בורבון
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, רוטב ברביקיו בורבון עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 206 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו רוטב ברביקיו. זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם מיץ לימון, רוטב עגבניות, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו רוטב ברביקיו בורבון, רוטב ברביקיו בורבון, ו רוטב ברביקיו בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
Heat the butter and oil in a sauce pan over medium-high heat.
Grate the onion through the coarse grate of a box grater, or finely mince the onion if you don't have a grater.
Add grated onion and chile to the oil/butter combination and cook over medium heat for 3-4 minutes, or until onions turn translucent. You do not want the onions to turn color.
Add the bourbon: Take the pan off the heat and add the bourbon. Return to the stove, turn up the heat to medium-high again and boil down the bourbon for 5 minutes.
Add the ketchup, lemon juice, vinegar, Worcestershire sauce, molasses, and the sugar.
Mix well and return to a simmer.
Cook the sauce for a few minutes to combine the flavors and then taste test it. Is it salty enough? (It should be from the Worcestershire sauce). If not, add salt. Is it spicy hot enough? If not, add a little cayenne powder. Is it sweet enough? If not, add some molasses.
Let the sauce cook down slowly until it thickens, about 20 minutes. Keep it on low heat while your ribs cook. Alternatively, you can make this sauce ahead of time and reheat it when you cook the meat. It will stay good in the fridge at least a week; I've held mine for two weeks with no problem.