קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב ברביקיו ד " ר פלפל

רוטב ברביקיו ד
המתכון רוטב ברביקיו ד " ר פלפל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו רוטב זול מאוד עבור יום האב. אם יש לך חמאה, בצל, רוטב ווסטרשייר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: רוטב ברביקיו ד " ר פלפל, רוטב ברביקיו ד " ר פלפל, ו רוטב ברביקיו ג'לי פלפל.

הוראות

1
In a heavy saucepan, melt the butter. Sauté the onion and garlic in the butter until translucent, about 10 minutes.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
Add all the remaining ingredients and simmer for about 15 minutes, until the flavors have blended. Continue cooking until the sauce begins to thicken, 20 to 30 minutes. Taste and adjust the seasonings with salt and pepper if desired. Remember, the ribs will have plenty of spice rub on them, so don’t overseason the sauce.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
Let the sauce cool for about 10 minutes or until it is warm but no longer “boiling” hot. Puree with an immersion or traditional blender—this will make the sauce thicker.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
Let cool. The sauce will keep, tightly covered, in the refrigerator for up to 2 weeks.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
Brush it on food 5 to 15 minutes before the cooking time is finished. If desired, serve extra on the side.
6
Reprinted with permission from Soaked, Slathered, and Seasoned by Elizabeth Karmel, (C) 2009 John Wiley & Sons, Inc.

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

Zinfandel and rosé Wine are great choices for Barbecue. A rosé is refreshing in hot temperatures and complements sweet and spicy sauces and rubs. Zinfandel is a classic red wine choice for barbecue, especially for pork ribs and beef brisket. The DeLoach Forgotten Vines Zinfandel with a 4.9 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 8 dollars per bottle.
Deloach גפנים נשכחים Zinfandel
Deloach גפנים נשכחים Zinfandel
זה Zinfandel טעים יש את הבהירות של דובדבן שחור אוכמניות צעירות מעורבב עם שוקולד מריר לורל. יש איכות brambly המוסיפה עומק. הטאנינים חלקים על הגימור, אבל החומציות הבהירה נושאת אותו לאורך כל הדרך. השלמה מושלמת למזון או ליהנות ביום קיץ חם.