רוטב ברביקיו ד " ר פלפל
המתכון רוטב ברביקיו ד " ר פלפל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו רוטב זול מאוד עבור יום האב. אם יש לך חמאה, בצל, רוטב ווסטרשייר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: רוטב ברביקיו ד " ר פלפל, רוטב ברביקיו ד " ר פלפל, ו רוטב ברביקיו ג'לי פלפל.
הוראות
In a heavy saucepan, melt the butter. Sauté the onion and garlic in the butter until translucent, about 10 minutes.
Add all the remaining ingredients and simmer for about 15 minutes, until the flavors have blended. Continue cooking until the sauce begins to thicken, 20 to 30 minutes. Taste and adjust the seasonings with salt and pepper if desired. Remember, the ribs will have plenty of spice rub on them, so don’t overseason the sauce.
Let the sauce cool for about 10 minutes or until it is warm but no longer “boiling” hot. Puree with an immersion or traditional blender—this will make the sauce thicker.
Let cool. The sauce will keep, tightly covered, in the refrigerator for up to 2 weeks.
Brush it on food 5 to 15 minutes before the cooking time is finished. If desired, serve extra on the side.
Reprinted with permission from Soaked, Slathered, and Seasoned by Elizabeth Karmel, (C) 2009 John Wiley & Sons, Inc.