קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב ברביקיו ד " ר פלפל

רוטב ברביקיו ד
המתכון רוטב ברביקיו ד " ר פלפל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו רוטב זול מאוד עבור יום האב. אם יש לך חמאה, בצל, רוטב ווסטרשייר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: רוטב ברביקיו ד " ר פלפל, רוטב ברביקיו ד " ר פלפל, ו רוטב ברביקיו ג'לי פלפל.

הוראות

1
In a heavy saucepan, melt the butter. Sauté the onion and garlic in the butter until translucent, about 10 minutes.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
Add all the remaining ingredients and simmer for about 15 minutes, until the flavors have blended. Continue cooking until the sauce begins to thicken, 20 to 30 minutes. Taste and adjust the seasonings with salt and pepper if desired. Remember, the ribs will have plenty of spice rub on them, so don’t overseason the sauce.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
3
Let the sauce cool for about 10 minutes or until it is warm but no longer “boiling” hot. Puree with an immersion or traditional blender—this will make the sauce thicker.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
Let cool. The sauce will keep, tightly covered, in the refrigerator for up to 2 weeks.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
Brush it on food 5 to 15 minutes before the cooking time is finished. If desired, serve extra on the side.
6
Reprinted with permission from Soaked, Slathered, and Seasoned by Elizabeth Karmel, (C) 2009 John Wiley & Sons, Inc.

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

Zinfandel and rosé Wine are great choices for Barbecue. A rosé is refreshing in hot temperatures and complements sweet and spicy sauces and rubs. Zinfandel is a classic red wine choice for barbecue, especially for pork ribs and beef brisket. The DeLoach Forgotten Vines Zinfandel with a 4.9 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 8 dollars per bottle.
Deloach גפנים נשכחים Zinfandel
Deloach גפנים נשכחים Zinfandel
זה Zinfandel טעים יש את הבהירות של דובדבן שחור אוכמניות צעירות מעורבב עם שוקולד מריר לורל. יש איכות brambly המוסיפה עומק. הטאנינים חלקים על הגימור, אבל החומציות הבהירה נושאת אותו לאורך כל הדרך. השלמה מושלמת למזון או ליהנות ביום קיץ חם.