רוטב ברניז
רוטב ברנייז יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 481 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם עלי טרגון, חלמונים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכונים דומים: סטייק עין-צלעות צרוב עם Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), רוטב ברנז, ו רוטב ברניז.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר קטן, להמס בעדינות את החמאה, על אש נמוכה, ולהביא לרתיחה. כמו החמאה היא מבעבעת בעדינות, לרפרף את הקצף המצטבר על פני השטח של החמאה. מבשלים את החמאה במשך כ -15 דקות, מגניב מצקת את השומן הברור, משאיר כל מוצקי חלב בתחתית המחבת. זו חמאה מזוקקת! וואו, מי ידע?
במחבת סאוט קטנה לשלב את החומץ, יין לבן, פלפלים ובצלצלים. מבשלים מעל חום בינוני עד שהנוזל כמעט התאדה.
הסר מהחום, להוסיף 1 קוביית קרח גדולה ולתת לו להמיס. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת עדינה לקערת מתכת בגודל בינוני.
הוסף את 3 חלמונים ביצה להקציף במרץ לשלב.
שים את קערת המתכת על סיר של מים רותחים בקושי.
לטאטא את הביצים עד פלאפי, על 5 דקות. בזמן שטפטוף איטי רסס בחמאה הבהירה. התחל עם כמה טיפות בכל פעם. אם הביצים נראות מתבשלות מהר מדי, להסיר את הסיר מהחום. הרעיון של מה שקורה כאן, הוא שהביצים מבושלות בעדינות עד כדי כך לטעימות מוקצפת, לא בלגן מקושקש. לאחר כל החמאה כבר לטאטא ב, להוסיף טרגון טרי, וקמצוץ של קאיין. מתבלים במלח כשר, לפי הטעם.
הרוטב צריך להיות מלא מאוד בטעם, קצף וצהוב להפליא.
מגישים על סטייק גדול ושמן ולקרוא לעצמך כוכב!