רוטב בשר איטלקי II
רוטב בשר איטלקי II עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 405 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי לחם, נקניק, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: רוטב בשר איטלקי, רוטב בשר איטלקי ופסטה, ו רוטב בשר איטלקי לבבי.
הוראות
חום 2 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
בצל מטגן ושום עד הבצל הוא רך שקוף.
יוצקים עגבניות מרוסקות ועגבניות שלמות. כפי שאתה מוסיף את כל העגבניות, לתת להם להחליק לאט דרך האצבעות שלך ולרסק אותם בגסות בדרך לתוך הסיר. העונה עם 1/4 כוס הפטרוזיליה ו 1 כפית אבקת שום. לכסות, ולהפחית את החום לנמוך.
בקערה גדולה, מערבבים את צ ' אק בשר טחון, פירורי לחם, 1 אבקת שום כפית, 1/8 פטרוזיליה כוס, ביצה, חלב, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים מרכיבים עם הידיים עד מעורבב היטב. טופס לתוך קטן, כדורי גולף בגודל כדור. פרוס את כל קישורי הנקניק אבל אחד חם ואחד קישור מתון לחתיכות 1/2 אינץ'.
חום 2 כפות במחבת גדולה מעל חום בינוני. השמן צריך להיות מעט עישון. חותכים לפתוח את הקישורים הנותרים של נקניק חם ומתון, ולהתפורר לתוך המחבת.
לטגן, ללא הרף לשבור את החתיכות, עד שכולם זהובים חום.
העברה לרוטב. חום את כדורי הבשר, קישורי נקניק קצוצים, ועצמות חזיר מכל הצדדים עד שהם חום זהוב עמוק. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשלבים, ולהעביר ללא הרף לתוך הרוטב כאשר השחמה.
יוצקים את היין האדום למחבת ו deglaze כל החתיכות החומות על החלק התחתון של המחבת.
בואו היין להפחית עד כמחצית, ולאחר מכן להעביר לרוטב. לעתים קרובות מערבבים, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם במשך כשעה נוספת לאחר העברת הבשר האחרון למחבת. סיים על ידי ערבוב פטרוזיליה הטריה הנותרים לתוך הרוטב. רוטב כפית על הפסטה האהובה עליך ומגישים את הבשר על צלחת נפרדת.