רוטב בשר לספגטי
רוטב בשר לספגטי הוא מתכון ללא חלב עם 9 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -23 גרם חלבון , 27 גרם שומן , ובסך הכל 498 קלוריות . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, רוטב עגבניות, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כרוטב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54% , וזה טוב. נסו רוטב בשר לספגטי , ספגטי עם רוטב בשר , וספגטי ורוטב בשר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר ונקניק על אש בינונית עד שהם אינם ורודים יותר; לנקז.
העבר ל-5 qt. בישול איטי. מערבבים פנימה את העגבניות, הפלפל הירוק, הבצל, הגזר, המים, רוטב העגבניות, רסק העגבניות, הסוכר החום, התיבול האיטלקי, השום, המלח והפלפל. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-10 שעות או עד שהוא מבעבע.