רוטב ההודו של סבתא יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, מלח, מרווה שפשףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: הרוטב של סבתא., רוטב לחם תירס של סבתא, ו רוטב הודו דל שומן.
הוראות
1
כפית מתקצרת למחבת ברזל יצוק 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים בתנור 425* במשך 4 דקות או עד חם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מערבבים קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח בקערה גדולה; מוסיפים 2 ביצים וחמאה, ערבוב טוב.כפית למחבת חמה, ואופים ב 425* במשך 25-35 דקות או עד השחמה.מגניב; קרמבל לחם תירס לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
(צינור גדול)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים קוביות לחם ומרכיבים שנותרו, ערבוב טוב.כף לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13x9x2 אינץ', ואופים ב 325* במשך 1 שעה או עד חום זהוב.