רוטב המרינרה של אמא שלי נטול גלוטן, רוטב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 373 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם פתיתי פלפל, סוכר מגורען, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו, רוטב מרינרה, ו רוטב מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצלים, את השום, פתיתי פלפל אדומים, וסוכר ומתבלים עם מלח, לפי הטעם. מערבבים את הגזר ואת reseason עם מלח. לבשל במשך כ 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף עגבניות משומר. השתמש בכפית עץ כדי לשבור כמה עגבניות שלמות לבשל על אש בינונית, ערבוב מעת לעת, על 20 דקות. אם בשלב כלשהו הירקות או הרוטב מתייבשים, להוסיף קצת מים. המשך לבשל עוד 10 דקות, ולאחר מכן טעם לתיבול. העגבניות צריכות להיות מפורקות למדי והטעמים מתחברים. מבשלים 10 דקות נוספות. הרוטב מבשל על כל עוד זה לוקח לעשות את כדורי הבשר מתחילתו ועד סופו, על 45 דקות. מערבבים את עלי הבזיליקום ומתבלים עם פרמזן.