רוטב הנקניק של ביל.
אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, נקניק מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . מתכונים דומים: ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב, ו רוטב נקניק.
הוראות
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
הסר נקניק עם כפית מחוררת, משאיר את הטפטוף במחבת. מערבבים בחמאה עד שנמסה.
מוסיף קמח, ומערבבים עד חלקה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד חום בהיר. בהדרגה לטאטא בחלב, ומבשלים עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים נקניקיה מבושלת. להפחית את החום, ומבשלים במשך 12 עד 15 דקות. אם הרוטב הופך עבה מדי, מוסיפים עוד קצת חלב.