רוטב הספגטי של אינגר
צריך ללא גלוטן ורוטב חלב חינם? רוטב הספגטי של אינגר יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות, שום, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. . עם כפית מתכונים דומים: ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו ספגטי אלה וונגול (ספגטי עם רוטב צדפות).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מערבבים בצל ושום, ומבשלים 1 דקה. מערבבים בפלפל הפעמון הירוק. מתבלים בבזיליקום, אורגנו ובוליון עוף. מערבבים את רסק העגבניות והעגבניות הכתושות, ומתבלים בתיבול עופות. מבשלים ומערבבים 10 דקות.
מערבבים סוכר לתוך הרוטב. (כמה אנשים להוסיף עד 2 כפות סוכר; אני מציע להתחיל עם 1 כפית.) מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 3 עד 4 שעות.