רוטב העגבניות של סבתא
רוטב העגבניות של סבתא דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זה עובד טוב כמו רוטב זול. אם יש לך עגבניות, אורגנו, עלי בזיליקום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: סלט עגבניות ירושה של סבתא, רוטב הספגטי של סבתא, ו צלעות ורוטב של סבתא (חזיר).
הוראות
במחבת 8-10 ליטר, לשלב 3 כוסות מים, עגבניות משומר עם הנוזל שלהם, רסק עגבניות, עגבניות רומא, יין, בצל, בזיליקום, שום, עלי דפנה, אורגנו ופלפל.
מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 4 ליטרים, 45 דקות עד 1 שעה.
הסר עלי דפנה והוסף מלח לפי הטעם. השתמש חם או מגניב.