רוטב חומוס מתובל הודי (Chole)
רוטב חומוס מתובל הודי (Chole) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, chillis kashmiri, צ'ילי תאילנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו עוגיית חומוס הודית מתובלת בלחם שטוח, עוטפת חומוס מתובלת הודית, ו חומוס מתובל הודי וסלט בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החומוס בקערה בינונית ומכסים במים חמים על ידי 2 אינץ'.
בואו להשרות במשך 12 שעות.
העברה ספוג חומוס והנוזל שלהם לסיר לחץ. חותם וחום מעל חום בינוני-נמוך ללחץ נמוך. מבשלים עד חומוס בקלות להישבר, כ -25 דקות לאחר שהם מגיעים ללחץ. לשחרר לחץ ולהניח בצד להתקרר.
בינתיים, לחמם מחבת ברזל יצוק גדול על חום בינוני.
מוסיפים הל שחור, קינמון, עלה דפנה, פלפל, זרעי כמון, זרעי כוסברה, זרעי שומר, וצ ' ילי קשמירי. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 5 דקות. אפשר להתקרר ולאחר מכן לטחון במטחנת קפה עד אבקה לחלוטין.
שמן חום באותו מחבת על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את הדבק ג ' ינג ' ר שום ומערבבים עד שהריח הגולמי של הדבק נעלם, כ 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, מערבבים, עד העגבניות נשברות והשמן נפרד, כ -10 דקות.
מוסיפים אבקת מנגו יבשה וצ ' ילי ירוק. מערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את תערובת התבלינים אבקת ומערבבים עד ריחני. בשלב זה, מוסיפים כמה כפיות מים במקרה התבלינים נדבקים לתחתית המחבת כפי שהם נוטים לשרוף בקלות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מוסיפים את החומוס המבושל עם המים שהם רתחו ב, מערבבים, ומבשלים במשך 10 דקות, כך החומוס לספוג את התבלינים.
מקשטים עם עלי כוסברה, טבעות בצל ומגישים עם רוטיס, bhaturas (לחם מטוגן עמוק), או אורז.