רוטב חמוציות מוקרם
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמוציות, ג'לטין, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: רוטב חמוציות מוקרם, רוטב חמוציות-ג'ינג'ר Jellied, ו ערמות רוטב חמוציות עם ג'לי כתום.
הוראות
להביא חמוציות, סוכר, 3 כוסות מים לרתיחה בסיר כבד 4-5 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז להפחית את החום ומבשל, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד כל פירות יער יש פרץ, 10 עד 15 דקות.
יוצקים לתוך מסננת בסדר רשת גדולה להגדיר מעל 2 ליטר זכוכית למדוד או קערה ולתת לעמוד עד כל המיצים שהתנקזו דרך, כ 30 דקות. במידת הצורך, לחץ על מוצקים עד שיש מספיק מיץ כדי למדוד 3 כוסות, ואז להשליך מוצקים.
מערבבים יחד ג ' לטין הנותרים 1/3 כוס מים ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. להביא 1 כוס סחוט חמוציות נוזלי לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן להוסיף תערובת ג ' לטין ומערבבים עד רק מומס.
מוסיפים תערובת ג ' לטין לנוזל חמוציות שנותר ומערבבים היטב.
יוצקים רוטב חמוציות לתוך עובש משומן קל וצינה, מכוסה בניילון נצמד, עד שנקבע היטב, לפחות 12 שעות.
כדי unmold, לרוץ קצה של סכין דק בין קצה עובש ורוטב חמוציות. להטות עובש לצדדים ברז בצד של עובש נגד משטח עבודה, מפנה אותו, כדי לשבור באופן שווה את החותם ולשחרר רוטב חמוציות. שמירה על עובש מוטה, להפוך צלחת על פני עובש, ולאחר מכן להפוך רוטב חמוציות על צלחת.
* רוטב חמוציות יכול להיות מקורר עובש עד 2 ימים.* רוטב חמוציות יכול להיות unmolded 1 שעה קדימה ומקורר או נשמר בטמפרטורת החדר.