קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות3
ציון בריאות85
מגזין

רוטב חריף הבנרו

רוטב חריף הבנרו
רוטב חריף הבנרו דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-3 ומחירו 1 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. זה עובד טוב כמו רוטב. מתכון זה מכלמתכונים יש 127 אוהדים. אם יש לכם גזר, עגבנייה, מיץ ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 99%. נסו צדפות עם רוטב קוקוס הבנרו וסלסת מנגו הבנרו, רוטב פאדג'חם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת רוטב על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הגזר, השמן, הבצל והשום בשמן החם עד לריכוך, כ -5 דקות; מעבירים לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים לבלנדר את כל פלפלי הבנרו, המים, מיץ הליים, החומץ הלבן והעגבנייה; מערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות. זה נותן את הרוטב עקביות נוזלית יותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת