רוטב חריף הבנרו
רוטב חריף הבנרו דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-3 ומחירו 1 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. זה עובד טוב כמו רוטב. מתכון זה מכלמתכונים יש 127 אוהדים. אם יש לכם גזר, עגבנייה, מיץ ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 99%. נסו צדפות עם רוטב קוקוס הבנרו וסלסת מנגו הבנרו, רוטב פאדג'חם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת רוטב על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הגזר, השמן, הבצל והשום בשמן החם עד לריכוך, כ -5 דקות; מעבירים לבלנדר.
מוסיפים לבלנדר את כל פלפלי הבנרו, המים, מיץ הליים, החומץ הלבן והעגבנייה; מערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות. זה נותן את הרוטב עקביות נוזלית יותר.