רוטב חריף הבנרו דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-3 ומחירו 1 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. זה עובד טוב כמו רוטב. מתכון זה מכלמתכונים יש 127 אוהדים. אם יש לכם גזר, עגבנייה, מיץ ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 99%. נסו צדפות עם רוטב קוקוס הבנרו וסלסת מנגו הבנרו, רוטב פאדג'חם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת רוטב על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הגזר, השמן, הבצל והשום בשמן החם עד לריכוך, כ -5 דקות; מעבירים לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים לבלנדר את כל פלפלי הבנרו, המים, מיץ הליים, החומץ הלבן והעגבנייה; מערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ לבן מזוקק
1 תות, קלוף
צ ' ילי Habanero
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות. זה נותן את הרוטב עקביות נוזלית יותר.