תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מימי של רוטב לחם תירס. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך מלח כשר, בצל, שמן canolan, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו סלט לחם תירס מקסיקני מימי, סלט לחם תירס מקסיקני מימי, ו רוטב לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעיל תחתון וצדדים של מחבת ברזל יצוק 10 אינץ'עם כף 1. שמן; חום בתנור 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בינתיים, מערבבים יחד תערובת קמח תירס, הבא 3 מרכיבים, הנותרים 1 כף. שמן.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קמח תירס
דַק-
4
יוצקים את הבלילה למחבת חמה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור מתלה תיל; מגניב 15 דקות. פירורי לחם תירס לקערה גדולה. מערבבים 5 כוסות מרק לתוך לחם תירס מתפורר עד רטוב, הוספת מרק יותר, 1 כף. בכל פעם, במידת צורך. (
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תערובת צריכה להידמות חול רטוב.)
8
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל וסלרי, ומטגנים 8 עד 10 דקות או עד מכרז.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים תערובת בצל לתערובת לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מיקרוגל נשאר 1/2 כוס חמאה בקערה קטנה מיקרוגל בטוח ב 1 דקה גבוהה או עד נמס. מערבבים חמאה מומסת, ביצים, ושאר החומרים לתוך תערובת לחם תירס; כפית לתוך צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ ' משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.